Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Vamdrup

1323 m2 andet i Vamdrup til leje

Lager og kontor lejemål på 1.323 kvm med læsserampe

Med kun 7 min og 7 km til den Sydjyske motorvej har vi fornøjelsen af at udbyde dette lager med læsserampe og tilhørende kontor til leje.

Dette lager og kontor til leje i Vamdrup er indrettet med ca. 120 kvm kontor i forbindelse med ca. 839 kvm isoleret lager og 364 kvm lasteområde.

Kontoret indeholder indgangsparti med adgang til toilet og lager, kontor med udsigt til indgangspartiet og lageret. Her er desuden møderum, mindre tekøkken og arkiv, samt et flermands kontor. På lageret er der også et pænt møderum. Det isoleret lager er med en loftshøjde på ca. 4,9 m til kip.

Fra lageret er der adgang til lastområdet på 364 kvm. Her er der læsserampe og med mulighed for at køre fragtbil direkte ind i området Lastområdet er med en loftshøjde på 9,5m og en sidehøjde på 6,4m.

Et rigtig fint lager og kontor til leje i Vamdrup på i alt 1.323 kvm, der bliver ledig i 2 kvartal 2023 og som vi gerne fremviser efter aftale.