Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Rødding

2220 m2 andet i Rødding til leje

Stort lager med tilhørende kontor udlejes i Rødding

Ejendommen er beliggende i det bedste industrikvarter i Rødding. Her er virksomheder vant til større godstransport, og der er gode tilkørselsmuligheder. Tæt på områdets større indfaldsveje og offentlig transport. Ejendommen er meget synlig fra Industrivej.

Disse store haller til leje i Rødding har en udenoms areal der kørefast til store køretøjer.

Ejendommen anvendes på nuværende tidspunkt til specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller samt industrimontage til mange brancher, d v s metalbearbejdning til færdige produkter.

Ejendommen er ideelt til lignende forarbejdning med behov for stor el-kapacitet. Der er store port indgange, så råmateriale nemt kan komme ind til bearbejdning og ud som færdigprodukter.

Måtte en lejer ikke have behov for hele ejendommen, kan vi forestille os en opdeling i flere lejemål. Ret henvendelse til ejendomsmægleren for drøftelse af muligheder. En hensigtsmæssig opdeling i flere lejemål er allerede vurderet.

Sammen med øvrige lejere i bygningen er der fællesarealer med kontorer m.v. og velfærdsrum. Det indeholder kontorer, møderum, reception, køkken, toilet og opbevaringsfaciliteter med brandsikring. Endelig er der mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum.

Der er 2 store haller på ca. 1040 m2 til forarbejdning og opbevaring. Der er ca. 450 m2 aflangt rum med åbning i begge ender til forarbejdning og opbevaring. Der er aflangt rum på 600...