Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Rødding

550 m2 produktion, lager i Rødding til leje

Gode lager/værkstedslokaler til leje i Rødding

Ejendommen er beliggende i bedste industrikvarter i Rødding. Her er virksomheder vant til større godstransport, og der er gode tilkørselsmuligheder. Tæt på områdets større indfaldsveje og offentlig transport. Ejendommen er meget synlig fra Industrivej.

Hele udenomsarealet er kørefast til store køretøjer.

Ejendommen har tidligere været anvendt til specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller samt industrimontage til mange brancher, dvs. metalbearbejdning til færdige produkter.

Det forreste lokale på 310 kvm er med stor port og med en loftshøjde 7,6 til kip og 4,4m i siden. Dertil er der den anden del på 240 kvm, hvor der også er port bag til. Her er loftshøjden 4,2m og 3,2m i siden.

Ejendommen er ideelt til lignende forarbejdning med behov for stor el-kapacitet. Lejemålet har stor portindgang, så det er nemt at modtage og afsende materialer.

Der er mulighed for at få adgang fællesarealer med kontorer, mødelokaler m.v. og velfærdsrum. Der kan også aftales adgang til mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum.

Der er gode parkeringsmuligheder overalt, og ingen problemer med naboer.

Ejendommen kan besigtiges ved henvendelse til erhvervsmægleren.