Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Farum

1450 m2 lager, produktion i Farum til leje

Til interesserede virksomheder, som søger lejemål

I en fuldt udlejet og velholdt lager og kontor ejendom i Farum nyere industrikvarter er der blevet et lejemål ledigt til indflytning.

Lejemålet består af ca. 1000 m2 højloftet lager og produktionslokaler i ca. 6 m. højde med stor port og med gode tilkørselsforhold. Disse lokaler er sprinklet i normal risiko klasse.

I lejemålet er der yderligere pt. ca. 450 m2 kontorlokaler, kantine, omklædnings og toilet faciliteter og depot, som kan indrettes efter lejeres ønsker og behov.

Der er gode afmærkede parkeringsforhold omkring bygningen som snart også får el-lade standere. Hele ejendommen er indhegnet med to store el-betjente porte.

Som forhandlingsoplæg vil årslejen for højloftet lager og produktion ligge på 700 kr. pr m2 excl. forbrug medens lejen for kontorer kantine, toiletter og omklædning ligger på 875 kr./m2 excl. forbrug.

I ejendommen er der lige nu 6 erhvervsvirksomheder i forskellig størrelse og med lager og montage med fin produktion og tilhørende laboratorier og administration.