Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

549 kvm lager/produktionslokaler til leje i Rødding

Ejendommen er beliggende i bedste industrikvarter i Rødding. Her er virksomheder vant til større godstransport, og der er gode tilkørselsmuligheder. Tæt på områdets større indfaldsveje og offentlig transport. Ejendommen er meget synlig fra Industrivej. 15 km til motorvej.

Hele udenomsarealet er kørefast til store køretøjer.

Ejendommen anvendes på nuværende tidspunkt til specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller samt industrimontage til mange brancher, d v s metalbearbejdning til færdige produkter.

Ejendommen er ideelt til lignende forarbejdning med behov for stor el-kapacitet. Lejemålet har stor portindgang, så det er nemt at modtage og afsende materialer.

Der er fællesarealer med kontorer m.v. og velfærdsrum. Det indeholder kontorer, møderum, reception, køkken, toilet og opbevaringsfaciliteter med brandsikring. Endelig er der mandskabsfaciliteter med både kantine, bad, toilet og omklædningsrum.

Der er gode parkeringsmuligheder overalt, og ingen problemer med naboer.

Ejendommen kan besigtiges ved henvendelse til erhvervsmægleren.