Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Vojens

360 m2 lager, produktion, showroom i Vojens til leje

Erhvervslejemål ved E45 m. kontor

Lysbjergvej 9B, Hammelev, 6500 Vojens
Her udbydes et stort og synligt beliggende lejemål i det meget attraktive centerområde ved Hammelev motorvejsafkørsel ved E45.

Området er i god vækst og her ligger virksomheder med god aktivitet som f.eks. Scania Danmark, Super Dæk Service, Danske fragtmænd, Slagter lampe, OK tankstation & Arkil.
Lejemålet er beliggende i en nyere bygning der har facade til den trafikerede industrivej og hovedvej mellem Vojens og Haderslev, som dagligt befærdes af mange biler. Det er muligt, at få sit eget logo på bygningen og ved vejen.

Lejemålet består af 340 m² udstilling/lager, som er fuldt isoleret dertil, er der 21 m² kontor/indgangsparti og mødelokaler med i alt 2 badeværelser med WC. Der er desuden et lille kontor inde i hallen, som kan avnedes som lager eller kontor. Der er kontor på 1 sal, med udkig udover industrikvarteret.

På pladsen foran bagningen, må der placeres pladskrævende varegrupper, hvorfor lejemålet er ideelt til salg af campingvogne, biler, maskiner, byggematerialer m.m.

Store porte i terræn og let tilgængelig for lastbiler.
Lejemålet er ledigt. Pladsen omkring lejemålet og bygningen, bliver sat i stand og gjort flot af udlejer. Ring og hør mere omkring ejendommen.

Afstanden til motorvejen er ca. 500 meter.