Vaerkstedslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Produktionslokale til leje i Bjert

1745 m2 lager, produktion i Bjert til leje

Lager- og produktionsejendom med god tilgængelighed udlejes!

I den sydøstlige del af Kolding, 10 min fra Kolding bymidte og 12 minutter til motorvejs afkørsel Kolding Syd finder du disse 1.745 kvm. Lejemålet er beliggende i Agtrup og er let tilgængeligt for lastbilchauffører, kunder, ansatte og andre interessenter.

Ejendommen består af ca. 192 kvm administration og 1.512 kvm lager/produktion.

Administrationsdelen består af et stort åbent kontormiljø og flere mindre kontorlokaler. Administrationen overtages nymalet, med nyt flise gulvtæppe og troldtekt lofter. Der er ført kabelbakker rundt i hele kontorafsnittet, og er lige til at flytte ind. Der er i administrationen også et mindre køkken samt toiletter. Langs produktionen er der opsat en fin kontorpavillon der er indrettet som frokostrum for både administrationen og produktionen. Foran administrationen er der en fin stor parkeringsplads.

Lager og produktionsafdelingen kan tilgås fra administrationen og består af 3 sammenhængende haller på ca. 450 kvm hver. Der er gode adgangsforhold til og mellem hallerne via porte og hurtigporte. Hal 1 har en loftshøjde til kip på ca. 9.8 m (6,5 m til kranen). Hal 2 er på ca. 7 m til kip og 4,5 m til spær. Hal 3 har ca. 7 m til kip, 4,5 til spær (3,6 m til kranen). Alle haller er med ventilation, der kan opvarme. Herudover er der i hal 1 og 3 strålevarme.

Lejemålet har 287 amp indlagt og er veludstyret med trykluftsystem og kompressor.

Lejemålet kan anvendes til mange ting så som lager, produktion...