Værkstedslokaler til leje i Karlslunde

Se værkstedslokaler til leje i Karlslunde herunder. Hvis du er interesseret i at leje en butik på listen herunder, så tryk på overskriften for at komme videre. Held og lykke med jagten på dine nye værkstedslokaler! Mere info om værkstedslokaler til leje i Karlslunde.

Vaerkstedslokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige værkstedslokaler. Vi samler næsten alle ledige værkstedslokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et værkstedslokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter værkstedslokaler. Har du et ledigt værkstedslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  vip@lokaleportalen.dk.Vaerkstedslokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige værkstedslokaler. Vi samler næsten alle ledige værkstedslokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et værkstedslokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter værkstedslokaler. Har du et ledigt værkstedslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  vip@lokaleportalen.dk.Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
2 værkstedslokaler

Statistik over udviklingen i ledige værkstedslokaler i Karlslunde over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige værkstedslokaler i Karlslunde over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige værkstedslokaler i Karlslunde på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værkstedslokaler i Karlslunde der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værkstedslokaler i Karlslunde der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Karlslunde over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Karlslunde over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Karlslunde over tid.

Dato Alle udbudte værkstedslokaler Nye udbudte værkstedslokaler Udlejede og solgte værkstedslokaler
16. juli 2024 2 0 0
15. juli 2024 2 0 0
14. juli 2024 2 0 0
13. juli 2024 2 0 0
12. juli 2024 2 0 0
11. juli 2024 2 1 0
10. juli 2024 1 0 0
9. juli 2024 1 0 0
8. juli 2024 1 1 0

Statistik over udbuddet af ledige værkstedslokaler i Karlslunde

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige værkstedslokaler i Karlslunde over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Karlslunde over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Karlslunde over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Karlslunde over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Karlslunde over tid.

Værkstedslokaler
Antal ledige lokaler 2
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 908
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 670
Højeste m2-pris 670
Laveste m2-pris 670

Find et værkstedslokale til leje i Karlslunde

Når du søger efter et værkstedslokale til leje i Karlslunde, er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige værkstedslokale. Vi giver dig dette samlede overblik over stort set alle værkstedslokaler til leje på markedet, og gør det let for dig at finde et værkstedslokale til leje i Karlslunde, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv.

Hvis du har brug for hjælp i din søgning, så kontakt os via denne side.

Få overblik over ledige værkstedslokaler i Karlslunde

Når du leder efter nye værkstedslokaler i Karlslunde er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige værkstedslokaler. Vi giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et værkstedslokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Vælg dine kriterier i søgefunktionen herover for at finde værkstedslokaler til leje i Karlslunde, som passer til dig.