Værkstedslokaler til leje i Veksø Sjælland

Se værkstedslokaler til leje i Veksø Sjælland herunder. Hvis du er interesseret i at leje en butik på listen herunder, så tryk på overskriften for at komme videre. Held og lykke med jagten på dine nye værkstedslokaler! Mere info om værkstedslokaler til leje i Veksø Sjælland.

Vaerkstedslokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige værkstedslokaler. Vi samler næsten alle ledige værkstedslokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et værkstedslokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter værkstedslokaler. Har du et ledigt værkstedslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  vip@lokaleportalen.dk.Vaerkstedslokaler.dk er Danmarks store portal og søgemaskine for ledige værkstedslokaler. Vi samler næsten alle ledige værkstedslokaler ét sted, så du kun behøver at kigge et sted når du leder efter et værkstedslokale. Brug søgefunktionen herunder for at specificere din søgning efter værkstedslokaler. Har du et ledigt værkstedslokale, som vi skal annoncere, så kontakt os nu på 25238710  vip@lokaleportalen.dk.Hvilken størrelse søges?Str.
Vælg prisPris
Leje per måned
Leje per m2 per år ex. drift
Salgspris
Detaljeret søgningSøg
1 værkstedslokaler

Statistik over udviklingen i ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye værkstedslokaler i Veksø Sjælland der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af værkstedslokaler i Veksø Sjælland der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Veksø Sjælland over tid.

Dato Alle udbudte værkstedslokaler Nye udbudte værkstedslokaler Udlejede og solgte værkstedslokaler
15. juli 2024 1 0 0
13. juli 2024 1 0 0
12. juli 2024 1 0 0
11. juli 2024 1 0 0
10. juli 2024 1 1 1
5. juli 2024 1 1 1
1. juli 2024 1 0 0
30. juni 2024 1 0 0
29. juni 2024 1 0 0
28. juni 2024 1 0 0
27. juni 2024 1 0 0
26. juni 2024 1 1 1
25. juni 2024 1 0 0
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over udlejede værkstedslokaler i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over alle udbudte produktionsejendomme til salg i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over nye værkstedslokaler til salg i Veksø Sjælland over tid, samlet statistik over solgte produktionsejendomme i Veksø Sjælland over tid.

Værkstedslokaler
Antal ledige lokaler 1
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede og solgte lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 0
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 0
Højeste m2-pris 0
Laveste m2-pris 0

Find et værkstedslokale til leje i Veksø Sjælland

Når du søger efter et værkstedslokale til leje i Veksø Sjælland, er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige værkstedslokale. Vi giver dig dette samlede overblik over stort set alle værkstedslokaler til leje på markedet, og gør det let for dig at finde et værkstedslokale til leje i Veksø Sjælland, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv.

Hvis du har brug for hjælp i din søgning, så kontakt os via denne side.

Få overblik over ledige værkstedslokaler i Veksø Sjælland

Når du leder efter nye værkstedslokaler i Veksø Sjælland er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige værkstedslokaler. Vi giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et værkstedslokale, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Vælg dine kriterier i søgefunktionen herover for at finde værkstedslokaler til leje i Veksø Sjælland, som passer til dig.